Reisebrev fra Joanna Engvik

kybele bis veteran 1

"Etter mye planlegging og flere mail til våre venner i Litauen ble vi enige om at vi skulle tilbringe årets ferie i Litauen og Polen. Første målet var Druskininkai og tre utstillinger.
Den 3. august 2012 ble en NORSK DAG i Litauen! Vår Multi CH & Multi Winner El-A'dini Kybele trengte kun et cert for å bli latvisk og baltisk utstillingschampion.
Det viste seg at Kybele allerede har oppnådd alt hun trenger for 6 år siden, og hun fikk tildelt sitt championat før hun i det helle tatt ble stilt i konkurransen!

N PL UCH N DK LCCH Aziz Dayeman ble beste hanhund med CERT og dermed ny LT UCH. Han fikk også CACIB som kvalifiserte han til den nye FCI tittelen C.I.B.P.

Anais Av Min Tera vant rasen, fikk CERT, og sitt første CACIB!

Hennes kullsøster Andromeda Av Min Tera ble 2. beste tispe, også med CERT og R-CACIB. Hvilken dag!!

Så skjedde det igjen! Den 5. august på XVI Lithuanian Sighthound Club Specialty, vant våre hunder BIR, beste tispe, beste vateran, BIS-4, BIS-Veteran og BIS-Brace (BIS Brace er en konkurranse hvor man viser for dommeren et par som er påtenkt parret.)

Kun en uke senere opplevde vi nok en suksess. Denne gangen i Sopot på en International utstilling. Vår veteran "Kybele" ble BIS-2 veteran og "Dexter" vant sitt fjerde CACIB. Dermed fikk han enda en ny tittel: C.I.B. Senere på dagen ble han BIG-3.
Beste tispe i rasen ble igjen vår "Ela" også med CACIB og stor CERT.

Vi har kommet hjem med mange gode minner og har sterk tro på at vi klarte å representere norske salukier på beste måte."