Beste norske kombinert-saluki er navnet på en vandrepremie som i 2006 ble gitt av salukioppdretter og lure coursing dommer Michael Behrmann til Salukiutvalget. Utregningen til denne vandrepremien baserer seg på oppnådde poeng på årets Salukispesial og den internasjonale lure coursing prøven i høst. (se reglene for utregning).
I år ønsker vi å gratulere N UCH Qatiifah Amal Amirah, eid av Linn Mari Sørgård, som vinner av denne vandreprisen. Prisen henger svært høyt og det står stor respekt av prestasjonen å få den i havn. Hanna ble beste tispe på årets Salukispesial, i tillegg ble hun nummer 4 på den internasjonale høstprøven i Lure Coursing med cert.
Noen ord fra oppdretterene Linn og Bente: "Det som er ekstra morsomt er at både Hanna's bestefar N DK UCH Caravan Usturah Bahim og mamma C.I.B NORD UCH SE N LCCH C.I.B.P. Caravan Bariza Badiiah Bint Bahiim har tidligere vunnet den samme vandreprisen. Bahiim vant den i 2008, og hans datter Dille (Hanna's mor) vant den i 2010. Vi syntes dette er utrolig gøy, og prisen betyr veldig mye for oss. Hanna har bevist ved flere anledninger at hun ikke bare er vakker og se på, hun er funksjonell også. Vi gleder oss til 2018 sesongen!"