Norsk Lhasa Apso Klubb utstilling i Råde den 09. august ble ganske vellykket for Veronica Skogström og hennes kjære Benjamin (NORD JW-14 Benjamin Av Min Tera)

Hun har sendt oss følgende melding fra gledesdagen:
"Jeg og oppdretter til Benjamin, og mi gode venninne, Joanna Engvik snakka om at det var lenge siden vi hadde vært på en utstilling med de unge hundene. Hun mente at dem trengte litt trening på det å forholde seg til fremmede hunder og dommer. Så vi meldte oss på denne utstillingen.
Lite ante jeg hvilken glede og overraskelse som venta der. Benjamin ble vist stolt frem av hans oppdretter. Vi var så glade for BIR og tenkte WOW! Vi snakka litt om gruppa, men her møtt vi med en sterk konkurranse med vakre og kjente hunder. Men, da Benjamin ble ropt opp som BIG-1, gråt jeg mine gledestårer som mange før har sett. Jeg ble så stolt og vi begge var så glade. Når BIS finalen kom, var spenningen til å føle og ta på.
Benjamin var sliten, Joanna var sliten, og jeg gråt når han ble ropt opp til BIS-3. Denne dagen startet med glede av å treffe hverandre, og avsluttet med glede av å oppleve noe så spennende og utrolig hyggelig, og totalt overraskende. Denne sveva jeg lenge på."
Saluki-Norge gratulerer!

Resultat fra utstillingen i Råde finnes her >>