Årets siste utstilling arrangert av Norsk Doberman Klubb tok plass den 28. desember, og ble en flott avslutning på året for Geir Land og Kenneth Karlsen, eiere av kennel Sinaxs og NORD UCH Sinaxs Caliana.
Sinaxs Caliana ble BIR blandt de 13 fremmøtte salukiene, vant senere gruppen og endte utstillingen ved å plassere seg som BIS-2.
Kennel Sinaxs avsluttet også BIS-finalene på andre plass!

Saluki-Norge gratulerer!
Utstillingsresultat finnes her >>

Les her hva Geir skriver om utstillingen:

Årets siste utstilling er over. Tradisjoner er en del av julefeiringen, og romjulsutstillingen til Norsk Dobermann Klubb er blitt en tradisjon. Et veldig koselig avbrekk fra feit julemat og søte kaker.

Ekstra morsomt i år var at det var påmeldt 4 valper og 16 voksne saluki. Dessverre måtte noen melde avbud, men antallet stilte ble 4 valper og 13 voksne. Også veldig bra det. Har vært en sjeldenhet på de mindre utstillingene de siste årene at det har vært så stor antall saluki. Morsomt var det at det var hele 5 juniortisper utstilt.

Valpene ble bedømt av Leif Lehman Jørgensen. BIR ble svenske Etham Al Zahra. Han ble også BIG-2 for samme dommer.

De voksne skulle egentlig dømmes av Attila Czeglèdi fra Ungarn. Han ble dessverre sittende værfast i Munchen og salukiene ble derfor bedømt av Dr. Andi Hudono fra Indonesia. Det var første gangen han dømte i Norge. Jeg var så heldig å få noen ord med han etterpå, og han uttalte at han synes kvaliteten på salukiene han dømte var veldig høy, og han likte spesielt godt at alle hundene var tilgjengelige og stiltes i svært god kondisjon.

Så må jeg også benytte anledningen til å våre stolt over resultatet på våre hunder og vårt oppdrett. Sinaxs Caliana ble BIR og Sinaxs Chamsin ble BIM. Sinaxs Kennel ble Beste oppdretter med HP. Oppdrettergruppen ble også plassert som nr 2 i Best in Show for dommer Leif Lehmann Jørgensen.

Gruppefinalen ble bedømt av Rita Reyniers og Caliana ble stående på plassen ved plaketten av den røde dobermannen. Dette førte til at vi måtte ta turen tilbake til Letohallen dagen etterpå for å delta i BIS finalen. Finalen ble bedømt av Dr. Andi Hudono. Svært overraskende og utrolig morsomt så plasserte Hudono Caliana som nr 2 i Best In Showfinale. Hvilken fantastisk årsavslutning dette ble for oss.

Vil benytte anledningen til å ønske alle et Riktig Godt Nytt År!