Helgen 21-22. juni dro søskenparet Sinaxs Chamsin og Sinaxs Caliana med sine eiere til en utstillingshelg i Danmark, nærmere bestemt Vejen. Og reisen var riktig så vellykket. Begge kom hjem med både CERT, CACIB og BIR påfølgende dager. Certene kom til stor nytte, når Chamsin og Caliana fikk sine norske championater senere i sommer. For da ble begge danske championer med det samme.
Saluki-Norge gratulerer!
Utstillingsresultat fra Vejen i Danmark finnes her >>

Her kan du lese reisebrevet vi fikk fra Jorunn og Per Helge:

"Etter en del fundering fant vi ut at vi ville være med Geir Tore og Kenneth til Danmark og prøve oss på utstilling der også. Så Vejen i Danmark here we come! Må jo flire litt....har jo himlet med øynene når vi har vært og sett på utstillinger, og VIPS så er vi der sannelig selv nå. Må nok innrømme at vi har blitt bitt av bassillen vi også.

Den 19 juni satte vi oss i bilen og dro av sted til Danmark. Der installerte vi oss i en flott leillighet i Kolding. Lørdagen kom og det gikk jo over all forventning! Sinaxs Chamsin fikk CERT, CACIB og ble BIR for dommer Birthe Scheel fra Danmark! Nervene var i helspenn da gruppen var. Det var jo tross alt første gangen vi skulle i grupperingen etter at han ble “voksen”. Vi ble ikke plassert, men jeg strålende fornøyd med resultatet. Fikk en ny erfaring og lærte meg noe nytt denne dagen også. Salukien ble plassert etter en italiensk mynde. Lite visste jeg at jeg kunne ha løpt utenfor den. Men, men... sånn kan det gå. Fornøyd med dagen var jeg uansett.

En ny dag med utstilling kom.... og FOR en dag igjen! Sinaxs Chamsin fikk igjen CERT, CACIB og ble BIM, mens søsteren hans Sinaxs Caliana ble BIR med CERT og CACIB for dommer Rudi Brandt fra Danmark. Vi ventet ikke på gruppen på grunn av lang vei hjem.

På turen hjem smilte jeg fra øret til øret og var så fornøyd med helgen. Det er så mange hyggelige mennesker med samme hobby. Trivelig å bli kjent med nye folk.
Vil gi en stor takk til Kenneth og Geir for all hjelp både i ringen og utenfor. Vi har ringt i både tide og utide... Lurt på både det ene og andre.... Hadde det ikke vært for dem, så hadde vi aldri vært her vi er nå. Håper det blir flere flotte turer sammen med dere."

Hilsen Jorunn og Per Helge Land