10 år gamle N DK UCH Caravan Ustura Bahiim har absolutt ikke mistet lysten til å vise seg frem i utstillingsringen.
I sommer har eierne Milla Stav Nilsen og Eva Stav kombinert ferie med utstilling og denne kombinasjonen har vært vellykket. Bahiim har høstet heder og ære gang på gang, sist ble han BIS veteran på Salukispesialen.

Saluki-Norge gratulerer!

Her kan du lese Millas fortelling:

"Vår gode gamle Bahiim ( N DK UCH Caravan Ustura Bahiim) ble børstet av litt støv for å entre utstillingsringen i sommer.

Første utstilling var Dansk Myndeklubbs spesialutstilling i Nørresundby 5. juli. Bahiim ble nr 1 i veteranklassen for saluki hanner, og med det greide han å få med seg den gjeveste veterantittelen av alle, nemlig BIS-veteran. Dommer var Caroline Van Zanten Boomgaard fra Nederland.

4 år gamle Jesper gikk også til en finfin seier med Bahiim i Barn og Hund konkurransen samme dagen. Denne lille gutten entret utstillingsringen for første gang og selvfølgelig var han svært stolt over å kunne ta med seg en flott rosett, og et fint knippe med premier.

Helgen 2.-3. august reiste vi opp til Nesbyen for Irsk Ulvehundklubb og Norsk Terrierklubbs dobbelutstilling. Dommer lørdag for saluki var Jocelyn Gagne fra Canada. Bahiim ble BIR veteran, og 2. beste hannhund. Når jeg entret BIS ringen med han denne dagen hadde jeg lite forhåpninger, da dette var den største BIS-veterangruppen jeg har stilt i. Den bestod av mange ulike raser og med de fleste grupper representert. Men dommeren skulle vise seg å ha et godt øye til Bahiim, og resultatet ble BIS-veteran i hard konkurranse. Dommer var Chan Weng Woh fra Malaysia.
Også dagen etter ble Bahiim BH-2 og BIR-veteran for dommer Sean Knight fra Irland, men ingen plassering i BIS denne dagen.

Men det skulle ikke stoppe her. På Salukispesialen 16. august under dommer Michael Williams fra England gjør han det igjen! BIS-veteran blant rekordmange salukier i veteranklassen. Bahiim fikk også en egen pris for å være den eldste deltakende salukien blant over 70 deltakende hunder.
Tusen takk til Salukiutvalget for denne hyggelige utmerkelsen.

Vi er så stolt av denne 10 år gamle salukigutten. Han er utrolig sprek, og alle dommere roser han for hans fortsatt fantastiske bevegelser og kondisjon. På fire utstillinger i sommer har han blitt tre ganger BIS-veteran. En gang på Myndespesial, en gang på en all-breed utstilling, og så på Salukispesialen."

Hilsen Milla Stav Nilsen