Norsk Myndeklubb skal ha Rasestand på Dogs4All, og i den forbindelse inviterer vi saluki eiere til å være med å promotere rasen vår denne helgen.

De som har lyst til å tilbringe noen timer på rasstanden sammen med salukien sin i løpet av helgen vil få gratis adgangsbillett. Det hadde vært flott om vi klarte å tilby salukier til publikum alle tre dagene. En må være forberedt på å svare på spørsmål om rasen og henvise til hjemmesiden vår dersom noen er nysgjerrige på disse vakre skapningene våre. De andre mynderasene skal også være på standen i løpet av helgen så det er ikke snakk om å bruke en hel dag på dette. Det vil også bli tid til å utforske og se på alt det andre som skjer på Dogs4All.

Ta kontakt med Salukiutvalget på mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og fortell oss hvilken dag du/dere kunne tenke dere å stille opp på, og hvilket tidspunkt på dagen som passer best (formiddag/ettermiddag)?
Utstillingen går over tre dager:
Fredag 14/11 - Norsk Vinnerutstilling - Gruppe 10
Lørdag 15/11 - Nordisk Vinnerutstilling - Gruppe 10
Søndag 16/11 - Nordisk Vinnerutstilling - andre grupper og BIS

I løpet av disse dagene vil det også bli avholdt Raseparader og vi i utvalget håper at saluki blir også representert. Mere info om raseparaden kommer.