Salukiutvalgets leder, Elisabeth Espedal Hoogstrate, ønsker velkommen til Salukispesialen 2010. Foto: Renata Ewa Goel

"Som leder av salukiutvalget har jeg igjen den glede å skrive en takketekst etter nok en vellykket utstilling. Grunnen til at vår spesial har vært så vellykket disse siste tre årene, er dere! Da mener jeg dere norske salukieiere som melder på så å si alle hunder dere har i huset, og som stiller opp med flust av gavepremier, mat til felleslunsjen og ikke minst godt humør!

Vi i utvalget er utrolig takknemlige for at vi har slik en flott gjeng salukieiere som bidrar til å gjøre denne utstillingen til årets «happening» i den norske salukiverden.

I år var vi for første gang på Lier videregående skole. Vi var blitt fortalt av andre at dette er et ypperlig sted å holde utstilling, men vi måtte jo prøve det selv for å kunne bedømme det. Til dere som sa at dette var stedet, bl.a. Nina, så har dere helt rett! Det er en flott utstillingsplass med gode fasiliteter med tanke på toaletter, parkering og fine gressplener. Når været slår til med en helt perfekt solrik septemberhelg, så kan det jo ikke bli bedre. I år ble det dobbeltutstilling med vår moderklubb, Norsk Myndeklubb, og det fungerte utmerket. På fredagen ble vi hjulpet med opprigging av Svein Aaslund og tidligere leder Helge Foss. For noen arbeidsjern! På null og niks var store telt oppe og ringer på plass, klar for morgendagens innrykk. Tusen takk for hjelpen.

Neste morgen var det full rulle med å få klart premiebord og ta imot mat til felleslunsjen. Geir har bedt meg si en skikkelig varm takk til alle dere som bidro med premiegaver til årets spesial! Dere har vært suverene. Helge Foss bemerket at vi hadde et helt formidabelt premiebord. Tusen takk til dere alle sammen fra oss i utvalget for at dere stiller opp.

I år var det Sigbjørn som tok på seg ansvaret for felleslunsjen, og jeg er helt sikker på at alle dere som var på utstillingen, er enige med meg i at den var bare helt super! Så utrolig mye god mat dere kom med! Og så lekkert presentert den ble. Vi vet at det var mange sultne sjeler som ventet på å få hogge inn rundt lunsjtid, og som på en fantastisk måte respekterte at vi ventet på at dommerens kone, Diana, skulle ankomme. Alle sto fint i kø da klarsignalet ble gitt, og alle fikk smake på det de ønsket. Dere er bare suverene! Både for måten dere ventet med tålmodighet selv om tarmene skrek, og for den vennlige og sympatiske atmosfæren dere skapte rundt hele felleslunsjen. Vi har inngått en avtale med Ann Kristin Børsum når det gjelder kaffe. Til neste år er hun kaffemester! Dette fikk vi tilbakemelding om at var savnet.

Vi vil også benytte sjansen til å takke våre utenlandske utstillere! Igjen i år hadde vi besøk fra den andre siden av kjølen, Sverige. De sparket godt fra seg og vant både det ene og andre. Jeg tror at de synes at det er ok å være svensk i Norge. Det som er ekstra gøy, er at også de har med mat til felleslunsjen og gavepremier. For oss i utvalget er det også kjekt at tilbakemeldingen er at de ønsker å komme tilbake neste år. Velkommen skal de være.

Til slutt vil vi takke alle for den flotte sportsånden de viser under spesialen. Denne fine, varme stemningen som er rundt ringen, gjør at det er en glede å jobbe med arrangementet. Vi håper å se like mange rundt ringen i 2011!

Tusen takk for en flott helg!

Ført i hånden av Elisabeth, men på vegne av alle i utvalget.