Celine & Brum som vinner av Barn & Hund - dommer var Chanett.

Årets spesial ble en like stor suksess i år som alltid! Dette er en dag man ser fram til - den er sosial og veldig trivelig. Nå har ikke vi vært med i så mange år, men vi koser oss like mye hver gang! Været i år var supert og plassen ved Lier skole var trivelig.

I år var jeg kun på sidelinjen, med beinhinnebetennelse og en streng lege så var det ikke stort annet å gjøre... Jeg tenkte for meg selv at den legen som gir 2 uker løpeforbud til utstillingsavhengig myndeeier umulig kan ha hund selv! Men alt løser seg - en av de flotte tingene med salukimiljøet er at man så og si alltid får hjelp, så Brum ble stilt av Geir. Og dermed fikk jeg frie hender til å ta bilder- mange bilder...

Celine var med i Barn & Hund i år, dette er noe hun virkelig har fått interessen for.
Det var nok litt skuffende at det hun var den eneste deltageren, men moro var det lell! Celine har blitt kjempe flink til å handle hunder, og Brum gjør akkurat det hun sier. Hun fikk også æren av å hente sløyfen for årets saluki nr 7 sammen med Brum. Det er jammen stas når ungene tar del i foreldrene sin galskap.. hehehe...

Til slutt var det tid for finalene....
Celine fikk et oppdrag hun syns var fryktelig stas - hun skulle hjelpe Agneta Doverholt med å stille valpen Deanna - Dahaqin Bahiya Deanna - i klassene Beste Parti, Beste Bevegelser og Beste Hode & Uttrykk.
Den siste gruppen vant de!! Gjett det om det var stas for den unge handleren.. Det å bli plukket ut av så mange var virkelig dagens høydepunkt for Celine.

Til slutt vil jeg gratulere alle vinnere i alle de forskjellinge klassene, men selvsagt spesiellt til BIS og BIM hundene med sine lykkelige eiere! To flotte hunder stod igjen til slutt!

Tusen takk til SalukiUtvalget som arrangerte en super salukidag.
Håper å se igjen alle sammen neste år!

- Stine -

stine 2
Vinnere Beste Hode & Uttrykk - Celine og Deanna - dommer Ken Allan.