Salukispesialen 2009

For andre gang var det duket for årets store salukibegivenhet Norge. Også i år var vakre Linderud Gård ramme rundt arrangementet og som i fjor møtte over 70 skjønnheter til dyst i ringen. Solen smilte fra blå himmel og salukientusiastene smilte med.

Med litt bedre arrangørrutine gikk utstillingen knirkefritt. Nytt av året var fellslunsj. Rati Ewa Goel hadde påtatt seg jobben med å organisere denne og kvalifiserte seg dermed til dagens heltinne.

Dommer for årets utstilling var Deric Aube. Han er amerikansk og er langvarig oppdretter av saluki under kennelnavnet Z’Bee Salukis. Han ble ferdig utdannet salukidommer i 2005, og hadde aldri dømt i Norden eller Europa før. Les en utførlig presentasjon av han her.

Aube ble behørig imponert over de norske (og ikke minst de svenske) salukiene. Les hva han skrev om utstillingen her.

Muntert tilstede i ringen var også i år ringsekretær Ann-Karin Fredriksen - vi håper å se både henne og vår eminente skriver Merete Harrison igjen neste år.

Vi i Salukiutvalget vil gjerne få gi en stor takk til alle som ga slike fantastiske premier til utstillingen!

Takk til:
Royal Canin
Kennel All Sighthounds
Kennel Caravan
Kennel de Lunduki
Kennel Min Tera
Kennel Qirmizi
Kennel Bey
Kennel Noor Inca/Kennel Vapours
Michael Behrmann
Brith Hiorth
Renata Goel
Elisabeth Skjæveland
Nina og Jan Erik Sandbæk
Elisabeth Espedal Hoogstrate
Gullsmed Christoffersen

Og tusen takk til alle som tok i et tak under utstillingen.
Kirsti Hovden var fungerende kasserer, Trine Brynjeng hjalp Nina i premieboden under hele utstillingen. Lena Størmer Dahl og Ingunn Solberg Eriksson tok blodprøver av 46 salukier.
Og hjertelig takk til alle som var med og rigget opp og ryddet sammen utstillingen. Uten dere ville det neppe blitt noen spesial!