Salukispesialen 2016

4. juni i år kunne vi med glede ønske velkommen til Salukispesialen 2016, som for 5. gang ble holdt ved Lier Videregående Skole i Drammen.

Til stor glede for oss arrangører møtte det opp 52 salukier for å være med på «festen» og for å bli bedømt av årets dommer. Tusen takk til alle som meldte på sin saluki til vår rasespesial, og en ekstra stor takk til alle som møtte opp og var med på å gjøre dagen fantastisk! Det er virkelig inspirerende for oss i utvalget at dere viser et slikt engasjement ovenfor vår egen spesial.

Som dommer i år inviterte vi Lotta Brun, Kennel Caravan, Spania. Lotta Brun er, som kjent for mange, en mangeårig oppdretter av saluki. Vi syntes det var på tide med en dommer som har sine røtter med saluki her til lands.

Tradisjonen tro hadde vi også i år en flott felleslunsj – mye takket være alle de smakfulle bidragene som dere påmeldte hadde gjort i stand. Vi håper dere nøt lunsjen og spiste dere gode og mette!

Salukiutvalget vil også benytte anledningen til å gratulere årets vinnere på spesialen: 
BIS: Mwinda Zacharia El Cazzino (eier: Karin Nordahl) og BIM: NORD UCH KBHV-15 Badavie Who’s That Girl (eier: Heidi Elisabeth Hoff). Vi gratulerer!

Vi håper at alle hadde en like fin dag som oss, og vi ønsker velkommen tilbake til neste års Salukispesial.