Salukispesialen 2021

Vi vil takke alle som meldte på til årets Salukispesial. Spesialen 2021 ble avholdt i den vakre hagen utenfor Scandic Lillehammer Hotel. Været spilte nok en gang på lag med oss og bidro til den gode stemningen. Vi delte hagen med flere utvalg i NMK, uten at det gikk på bekostning av plassen. Fjorårets spesial ble dessverre avlyst pga. Covid-19 så det var ekstra gledelig at salukientusiaster kunne endelig møtes.

Utstillingen ble lagt samtidig med NKK sin nordiske utstilling i Lillehammer og i anledning av Norsk Myndeklubbs 75-års jubileum fikk vi tildelt et "stort" cert. Dermed var det mulighet til å ta to “store” cert, samt nordic cert denne helgen! 

Mange salukieiere fant veien til årets Salukispesial og ringen ble smykket av vakre skapninger fra valpeklasse til veteran. Det var hunder fra inn og utland og mange fikk premier med seg hjem fra årets bugnende premiebord. Det ble påmeldt over 40 hunder for dommeren Lena Persson fra Sverige.

Salukiutvalget vil benytte anledningen til å gratulere årets vinnere på spesialen; BIS, cert, Beste Bevegelser og ny N UCH - SE FI UCH SEV-19 Sadaqa Mahfouzah Al Hawah, eier Katarina Petersson.
BIM og BIS Veteran - CIB NORD UCH LV CH EE CH SE LC VCH Dhawati Uday Karam, eiere Siw og Martina Lagerbäck.

Vi håper at alle hadde en like fin dag som oss og vi ønsker velkommen tilbake til neste års Salukispesial.