Salukispesialen 2010
 
 
Salukispesialen 2010
 

Dommer for årets utstilling var Ken Allan, Jazirat Salukis, GB. Du kan lese en presentasjon av han her. Som en ekstra bonus dømte Kens kone på myndeklubbens utstilling dagen etter. 2010s flotte Salukispesial-logo ble laget av den finske kunstneren Sirkku Moilanen som har sitt eget ”salukiuttrykk”, og som mange av oss kjenner fra tidligere. Hennes vakre salukikunst har prydet forsiden til Salukibladet og finnes også i mange salukientusiasters hjem. Stor takk også til årets fotograf, Guro Henriksen.

Det har etter hvert blitt en tradisjon å se (og ikke minst høre) ringsekretær Ann-Karin Fredriksen i utstillingsringen. Også i år ledet hun utstillingen med humor og effektivitet. Stor takk også til eminent skriver Merete Harrison.

Årets barn og hund- dommer var Chanett Orre, mens Greta Isabell Skogland dømte juniorhandlerne. Til tross for sin unge alder er disse to ringrever i bransjen, og de gjorde en fantastisk jobb!

Salukiutvalget takker hjertelig for alle flotte premier til spesialen vår. Det har vært helt fantastisk at så mange oppdrettere og enkeltpersoner har gitt noe til de forskjellige klassene.

Følgende har bidratt:

Saluki Royal Canin
Saluki Kennel Caravan
Saluki Kennel de Lunduki
Saluki Kennel Gehela
Saluki Kennel Qirmizi
Saluki Kennel Sinaxs
Saluki Kennel Noor Inca
Saluki Kennel Vapours
Saluki Kenne All Sighthounds
Saluki Kennel Hisilome
Saluki Kennel Mathana
Saluki Kennel Bey
Saluki Michael Behrmann
Saluki Brith Hiorth
Saluki Stine Skuterud
Saluki Cathrine Fareth
Saluki Mona Bergström
Saluki Heidi Elisabeth Hoff
Saluki Sigbjørn Stavrum
Saluki Ketty B Toft
Saluki Renata Ewa Goel
Saluki Gullsmed Kristoffersen
Saluki Strandtorget Zoo
Saluki Trine Hundeartikler

Og tusen takk til alle som hjalp til under utstillingen! Uten dere ville det neppe blitt noen spesial!