SALUKISPESIALEN 2013
 
 
bis
BIS: NORD UCH NV-12 NVJ-12 Dabka’s Michelle. BIM: Sadaqa Lazeez Al Alwan.


Vi vil takke alle som meldte på til årets Salukispesial, og som bidro til å gjøre felleslunsjen til nok en rikholdig buffé. Takk for all nydelig mat!

I år som tidligere år så var det årets største samling av salukier. Denne gang holdt vi for første gang utstillingen på den fine gressmatten til Nebbursvollen friluftsbad. Det var et perfekt sted for å holde en mynde utstilling. Det er et flott parkområde nær Lillestrøm med rikelig plass til både folk og hunder. Dessverre må vi forholde oss til anlegget sine årlige åpningstider, så vi får legge utstillingene våre dit de årene det lar seg gjøre.

Mange salukieiere fant veien til årets Salukispesial og ringen ble smykket av vakre skapninger fra valpeklasse til veteran. Det var hunder fra inn og utland og mange fikk premier med seg hjem fra årets bugnende premiebord. Været var som seg hør og bør aldeles strålende, og laget en perfekt ramme rundt begivenheten.

Dommeren vi hadde invitert til å dømme i år var fra Tyskland. Hun har vokst opp i et hjem med saluki oppdrett, og har selv vært aktiv oppdretter i mange, mange år. Hun heter Meike DeHaney og hennes kennelnavn er von der Irminsul. Hun har sendt oss en tilbakemelding hvor hun sier litt om hvordan dagen ble opplevd fra hennes ståsted. Les dommerkommentaren her.

Salukiutvalget vil benytte anledningen til å gratulere årets vinnere på spesialen; BIS Nord UCH NV-12 NVJ-12 Dabka’s Michelle, eier Annelise Wettergreen og BIM Sadaqa Lazeez Al Alwan, eier Katarina Petersson.

Vi håper at alle hadde en like fin dag som oss og vi ønsker velkommen tilbake til neste års Salukispesial.

Hilsen Salukiutvalget