Nok en gang har det regnet heder og ære på Aziz Ihsan. Ice og Renata har vært på Europavinnerutstillingen i Leeuwarden, og de kunne vende nesen hjemmover med nok en tittel i kofferten.

Saluki-Norge stiller seg i køen av gratulanter!
Se også utstillingsresultater fra Nederland >>

Les hva Renata skriver her:

100 års jubileumsutstillingene til FCI fortsatte sist helg i Leeuwarden hvor Europautstillingen 2011 gikk av stabbelen.

Aziz Ihsan "Ice" ble påmeldt i siste liten, og det vart "bare" å glede seg til en tur-retur reise på 2500 km i vår bobil.

Camper Camp utenfor utstillingshallene hadde full service og vi fikk en bra plass. Det manglet heller ikke på festglade skandinaver på vår del av campen, så stemningen kunne vi ikke klage på.

Europavinner utstillingen gikk av stabelen den 3.9 og vi kunne bare se frem til salukifesten."Ice" ble stilt i juniorklasse og det gikk helt strålende for ham. Europavinner´11 tittel som et resultat.

Tidligere i år har han også klart å skaffe seg nok av junior cert i Tyskland for å få to forskjellige tyske junior championater. Per i dag er "Ice" Aziz Ihsan en stolt saluki med følgende titler: DE JCH DE VDH JCH FCI-100-JW´11 EuJSg´11 EuJW´11. Den 10. september blir han 17 måneder gammel.

Morsomt ble det også, da hans svenske løpevennine Qirmizi Magnolia fikk også Europa Junior Winner´11 tittel og ble plassert som BIR Junior mens den heller ikke ukjente for oss her i Norge Harley - Shiraz California Dreamin´ tok BIR og den gjeve tittelen Europa Winner 2011. Han ble også plassert som nr to i gruppe 10.