Lørdag 27 november stod årets siste NKK-utstilling for døren, Dogs4All, med hele 56 salukier påmeldt for finske Saija Juutilainen. Som vanlig rådet det en fin og hyggelig stemning rundt saluki-ringen, alle pratet og koste seg mellom slagene. Renata og Elisabeth var på plass med neste års saluki-kalender, som vanlig veldig flott, flinke er dere :)
Men i år hadde SU mer på lur og kom med en liten førjuls overraskelse til oss. Opp av sekken kom det tallerkener og gafler. Jøss, hva skjer nå mon tro? Og jammen hadde de ikke med seg en flott marsipankake. Alle utstillere og selvfølgelig dommer ble invitert til å smake. Gjett om det ble kø rundt kakebordet da. Og så god den var, masse deilig krem, valnøtter og syltetøy med marsipanlokk. Og DET lokket da, hele kaken var nemlig prydet med 2011 kalenderen! Tror nok flere enn meg snek seg til først et stykke, deretter litt "dessert", hihi.
Tusen takk SU, dette var en veldig hyggelig overraskelse og en flott avslutning på utstillingsåret 2010. Og så godt og hyggelig var det at jeg håper dette er noe dere tenker innføre som en tradisjon *hint-hint*.

Hilsen fra Kristin Roaas
www.noorinca.com

 

Det er utrolig gøy for oss i utvalget å få slike hyggelige tilbakemeldinger. Vi tar imot hintet om å bidra med overraskelser ved andre anledninger.

Det er kjekt å kunne gi noe tilbake til alle dere der ute som er aktive med salukiene deres. Salukiutvalget bød også på lunsj til alle salukieiere som var medlemmer i NMK under verdensutstillingen i Herning. Dette ble meget godt mottatt av de som var der.

SU har opparbeidet seg en mye bedre økonomi de siste årene. Dette har vi klart fordi så mange salukientusiaster i Norge, Skandinavia og faktisk langt utenfor våre landegrenser kjøper den årlige salukikalenderen som vi gir ut. Etter hvert som utvalget sin økonomi bedres har vi også muligheter til å gi mer tilbake til salukifolket. Det gir oss muligheter til å invitere de dommerne vi har lyst til å invitere, selv om de bor langt borte fra Norge. Vi har mulighet til å kjøpe inn slike vakre vandrepremier som nå kan vinnes på Salukispesialen, og vi håper etter hvert å komme med flere kjekke ting som for øyeblikket er på planleggingsstadiet. Så det er mer i vente!

Som skrevet over så er kalendersalget vår hovedinntektskilde og vi vil derfor oppfordre alle til å støtte SU sitt arbeid for rasen med å kjøpe kalenderen. Husk at det er en super julegave, så kjøp gjerne flere!

Ellers så vil vi takke den flotte gjengen som var rundt ringen nå sist lørdag. Stemningen var hyggelig og sportslig. Det ble klappet varmt for hundene i ringen flere ganger og det var mange smilende fjes å se etter hvert som dommeren gjorde sine plasseringer. Vi fikk grundige kritikker med forståelig innhold, og det er ikke alltid tilfellet. De som trengte det fikk hjelp til å vise hundene sine av alltid like blide handlere. Det er bare så utrolig deilig at det er slik rundt ringen til salukiene.

SU ønsker de som skal delta på utstilling i Romjulen lykke til, og ellers alle sammen en riktig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR!

Elisabeth Espedal
Leder av salukiutvalget