Mange har sikkert fått med seg at en fin fransk frøken har flyttet inn hos Heidi Larsen. Tabrika er datter av Tabrik som døde for ikke lenge siden, og derfor sikkert ekstra velkommen.

Vi gleder oss til å hilse på henne!

 

En vakker vårdag i mai fikk vi fint besøk fra Frankrike . Chadlie des hauts de Heurteloup kom for å besøke vår “ Tabrik” (Nord Uch Al Wathba Tamm Abdul -Rafi).

Besøket var vellykket og 25 juli så 5 valper dagens lys i frankrike. 1+4.

Jeg og Evy hadde for lenge siden bestemt oss for en parringsvalp og Tabrika ble hennes navn, det kunne ikke bli annerledes da vi mistet vår kjære Tabrik i sommer.

12 oktober landet hun på norsk jord etter en riktig dramatisk tur.
Alt startet bra den dagen. Evy kom vel avgårde og hun hadde dobbeltsjekket angående flystreiken som var på trappene nede i Frankrike, men SAS hadde ingen kanselleringer sa de.

Vel nede møter hun Mickey. Det er så greit med oss hundefolk, vet vi ikke hvem vi skal møte så tar vi med en HUND. I dette tilfellet en saluki ekstra og vips så finner man hverandre på en gedigen flyplass i Frankrike. Litt utpå ettermiddagen ringer Evy meg, hun sier flyet tilbake går rundt 20.00 …. Å i samme stund som vi snakker på tlf så blir flighten kansellert.

 

Nå var det bare og hive seg rundt og komme seg ut av dette landet. Flere og flere avganger blir kansellert, og hun får kranglet seg om bord på et fly til København. Og når det var gjort så nektet hun og gå om bord før hun fikk bekreftet at kassen med Tabrika var med - flinke Evy.

Vel… omsider kom de seg hjem. Og jeg har fått henne hjem til meg, her hun skal bo til daglig. Tabrika har en psyke jeg ikke har sett maken til. Hun kommer inn her som hun har bodd her hele livet. Slik er vist helt kullet sier Mickey.

Vi gleder oss over denne vakre saluki frøken , sorgen etter tapet av Tabrik er blitt mindre, men en egen plass i hjertene våre vil han alltid ha.

Tabrika vil bli og se i utstillingsringen en gang i 2011.

Heidi & Evy