Noor Inca Alfa Romeo Visconti har vært i Sverige og fått svensk championat, i tillegg til reservecacib som sikrer ham det internasjonale championatet. Stolt eier Renata Goel har sendt oss full rapport om Whisky sin vei til internasjonal berømmelse. Les den her:

Det hele begynte med en reise til Portugal, påsken 2009. Da bestemte jeg meg til å stille ut Whisky i Spania på veien nedover, mest for morro skyld.
Whisky ble best i rasen med spansk CERT og hans første CACIB. Dermed ble "jakten" på flere påbegynt.

Siden vi pleier å reise til Portugal hvert år, ble Whisky i år påmeldt til to internasjonale utstillinger, en i Spania på veien ned og en i Portugal på returveien.

Jubelen sto i taket, når Whisky først i Vigo tok seieren og ble Best i Gruppe, så gjentok han det samme to uker etterpå i Moita, utenfor Lisboa.
Vi reiste hjem to CACIB og to gruppeseiere rikere. Det må man kalle en vellykket ferie!

Whisky har ikke blitt stilt i Sverige på et år og det var på tide å ta turen til "søta bror" igjen. Påmeldingen til Tvååker ble et faktum, bobilen pakket og vi tok turen ned en varm sommerdag.
Det var 37 påmeldte saluki og vi trodde ikke på å nå opp i denne harde konkurransen. Overraskelsen ble derfor stor når Whisky ble først plassert som nr 1 i åpen klasse, så 2. beste hanne med svensk cert, nytt championat og R-CACIB. Og det visste seg at vinnerhunden er allerede en internasjonal champion og dermed går CACIB-et hans over på Whisky.

Nå venter vi bare på bekreftelse fra FCI og Whisky kan smykke seg med titlene:
C.I.B. N SE UCH Noor Inca Alfa Romeo Visconti