Denne gangen var det Bente Waldal som har tatt seg en tur til Spania for å vise sin Ella (Caravan Cantara ila Mas'udah Itheram) på en to dagers internasjonal utstilling i Gibraltar. Det gikk strålende og Ella kom hjem med to nye championater i kofferten!

Saluki-Norge gratulerer!

Her er hva Bente skriver:

"Jeg og Ella dro på en impulsiv jentetur til Spania 20. september. Lotta Brun, knl Caravan, spurte om vi ikke ville komme nedover og kanskje være med til Gibraltar på den årlige internasjonale utstillingen der. Etter å ha sjekket kalenderen, og funnet ut at det var helga etter eksamen, passet det jo perfekt å unne seg en liten ferietur. Det er jo aldri helt feil å få nyte litt ekstra sommervarme når høsten er på full frammarsj her hjemme.

"The Rock Dog Show" var virkelig en opplevelse. Det var mektig å sitte ved foten av "The Rock" og se alle de flotte hundene. Været var perfekt for oss fra nord, varmt men overskya. Spesielt Ella var glad for å slippe solsteiken.

Det var 1+4 salukier begge dager. Salukidommer lørdag var Abderrahim El Baroudi, Marokko. Ella fikk Exc 1 i championklasse med Gibraltar CC, og ble andre beste tispe med res-CACIB. Jeg var kjemepfornøyd. For å få Gibraltar championat må man ha to CC's, så nå hadde hun faktisk muligheten, hvis hun gjorde det like bra på søndagen.
Skal si vi var ganske nervøse før vi entret ringen for Petru Muntean, Romania, på søndag! Ella fikk nok en gang Exc 1 i championklassen og Gibraltar CC. Hurra, hun ble ny Gibraltar Champion! Og ikke nok med det. Hun ble beste tispe, med CACIB og Marokko CAC, og dermed også ny Marokko Champion! Hvilken dag!
Best i rasen ble vunnet av Lotta's 12 år gamle hannhund, Bel S'mbran Darby Sterling Silver Rose, som dermed fikk sitt siste CACIB for sin C.I.B tittel, samt ny Marokko champion.

Etter ei flott helg med deilig vær, fantastisk natur og supre resultater, kunne Ella stolt komme hjem som eneste norskeide saluki med Gibraltar og Marokko championat, hurra!
-Bente

*titlene venter på godkjennelse av NKK