Det er ikke første gang Joanna Engvik har vært i Polen med hundene sine. Og det gikk bra. Hun kom hjem med en ny Internasjonal Beauty & Performance champion - Anja (Andromeda Av Min Tera).
Saluki Norge gratulerer!
Og de andre hundene hennes; Dexter (Aziz Dayeman) Ela (Anais Av Min Tera) og Kybele (El- Adini Kybele) gjorde det også bra i Polen.

Resultat fra utstillingene i Polen finnes her >>

Les her hva Joanna skriver:

"Hvordan skal jeg beskrive lykken? Gleden av å eie en fantastisk saluki jente? Hun har blitt kalt for: "Den fineste jeg har sett" "Super-Anja" og "Fartskométen". Det er med stolthet jeg reiser på Lure Coursing konkurranser og utstilling med min beste venn MultiCh Andromeda Av Min Tera.
Min Tera Salukis, Grzegorz og jeg tilbringer sommerferiene i Polen, det gjorde vi også i år. Vårt første stopp var Gdansk/Sopot og internasjonal utstilling. Denne dagen kommer jeg ikke til å glemme! Hele dagen regnet det, men Anja svevde i ringen i pøsende regn. Dommer var ikke i tvil om hvilken saluki som skulle vinne Beste Tispe. Anja ble til slutt Best i Rasen , med Cert og Cacib (i Polen fortseter hunden å få cert helt til den går i Veteranklasse).
Anja´s tredje CACIB og hennes resultater fra LC-banen har kvalifisert henne til C.I.B.P. - tittel. Det er ikke mange saluki som som kan smykke seg med denne tittelen, og Anja er den andre salukien som er født i Norge som har oppnådd dette, bare 2 år og 10 mnd gammel. Hun er født i Norge, og begge hennes foreldre kommer fra norsk oppdrett. I hennes linjer finner vi mange vakre utstilings-, og lure coursing-saluki.
Vår reise i Polen avsluttet vi på nasjonal Polsk Kennel Klub utstilling i Torun, med Best i Rase for MultiCh Aziz Dayeman, beste tispe for MultiCh Anais av Min Tera og ikke minst Anjas og Elas mamma MultiCh & Multi Vinner El-Adini Kybele. Hun ble BIR Veteran og BIS-3 Veteran i en alder av 9,5 ar.
I slutten av juli ble en annen norsk oppdrettet saluki, men bosatt i Finland, Multi Ch Amdjad Av Min Tera, en Internasjonal utstillingschampion. Han fullførte sin tittel etter å ha vunnet hele 7 CACIB. Hvilken prestasjon for en så ung saluki.
Min Lykke har navnet Saluki."