NJV-12 NV-12 Dabka's Michelle har så vidt fyllt 2 år og kan allerede smykke seg med både svensk, norsk, dansk og nordisk championat.

I januar, i Göteborg, på MyDog Hundemesse vant Michelle det svenske certet og dermed sikret hun seg det fremtidige svenske championatet.
9. juni, 4 dager etter fylte 2 år ble hun vist på "hjemmebane" i Sandefjord med strålende resultat: BIR, BIG og BIS-4. Certet fulgte også med, og med det norsk og svensk championat.
Og jammen går det fort i svingene, for uken etter, den 15. juni ble hun igjen BIR! Denne gangen på en DKK Int. utstilling i Veien, Danmark. Michelle kom hjem med kofferten full av fine rosetter og nye titler: dansk og nordisk champion.
Saluki-Norge gratulerer.

Dabka's Michelle er eid av Annelise Wettergreen som også er hennes handler.
Vi har fått en hyggelig melding fra Annelise som du kan lese her:

"Min lille "Michelle" har blitt NORDISK CHAMPION – og hun er bare så vidt fylt 2 år! Det jo bare helt fantastisk!

Hun overrasker meg stadig på utstillinger, og jeg blir like glad hver gang. Hun har entret BIS-ringen 4 ganger, hvorav 2 ganger i 2013:

• På Myndeutstillingen på Gran 18. mai: BIS-3
• I Sandefjord Hundeklubb 9. og 10. juni: BIR - BIG og BIS-4.
Her fikk hun også sitt 14. CERT og ble både NORSK og SVENSK CHAMPION.

15. juni tok vi turen til Vejen i Danmark hvor hun ble BIR – fikk CERT og CACIB i sprutende regnvær. Derved ble hun DANSK og NORDISK CHAMPION også. Jaggu ikke dårlig for en ung frøken. Jeg er kjempestolt av henne!!

Men… dagliglivet er det viktigste for Michelle & Chanel ("søsteren" hennes) - løpetur i skogen – leking i hagen – god mat og ikke minst masse kozzz i sofaen etterpå!"

Annelise