Høstutstillingen til Norsk Myndeklubb gikk av stabelen 4. september i Drammen hundepark. Det var påmeldt 11 saluki og 90 mynder totalt. Dommeren for dagen var Ingela Kyrklund fra Sverige. Dagens BIR vinner ble C.I.B NORD UCH NV-12 NJV-12 DKV-14, EUV-15 Dabka's Michelle, og siden dommeren tok seg god tid under bedømmelsen, ble det en lang dag rundt ringen.
"Men det var helt greit, for det var god stemning både inne i den solfylte hallen og utenfor i høstsolen. Det var også god plass til både hunder og eiere, og fine lufte-muligheter utenfor på jordene. Så, endelig, når det bar inn i BIS-ringen var stemningen spent når de plasserte ble ropt opp. Jeg trodde ikke det var sant når de ropte opp saluki - Dabka's Michelle - som vinner av hele showet, men det gikk jo opp for meg etterhvert! Jeg er jo selvsagt superstolt av henne!", forteller eieren til Michelle - Annelise Wettergreen.
C.I.B N PL LT UCH NORD PL LCCH C.I.B.P. C.I.C Aziz Dayeman, eid av Joanna Engvik, ble BIS-2 veteran på samme utstillingen.
Saluki-Norge gratulerer til begge!

Resultat fra utstillingen finnes her >>