I august tok Bente Waldal tur til Danmark til en dobbel internasjonal utstilling på Bornholm og kom hjem med flotte meritter i kofferten.

Les hva Bente skriver:
"En solfylt helg i august tok jeg turen til nydelige Bornholm med N SE GIB UCH NJV-11 Caravan Cantara Ila Mas'udah Itheram ("Ella"). Midbar Kishuf Tarabin ("Kishuf") fikk være med som reisefølge. Vi bodde på et hotell like ved utstillingsplassen, og lørdag morgen ruslet vi opp til ringen i nydelig sommersol. Resultatene ble ikke like nydelige. Kishuf fikk blå sløyfe, ikke helt uventa forsåvidt. Men min Ella også fikk en blå sløyfe, for andre gang i hele sitt liv. Begge dagens championtisper fikk faktisk blått. Men hvem kan være i dårlig humør på Bornholm? Vi tok en sightseeing rundt øya, koste oss med nydelige små "landsbyer" og deilig Bornholmsk natur (og karameller!) i stedet.
Søndag var det på'n igjen med nytt mot og nytt håp, og jammen snur vinden fort i utstillingsringene. Saluki var andre rase inn i ringen, og alt gikk så fort. Brått sto jeg der med to nye danske cert, to nye danske reserve cacib og Ella var blitt en splitter ny Dansk og Nordisk champion! Helt fantastisk moro! Og at til og med han som bare var med som reisefølge skulle kapre et cert, var jo langt over alle forventninger.

Turen hjem gikk lett som en plett, med et stort smil om munnen. Og som noen så klokt har skrevet før meg, "Det er deijlig å være norsk i Danmark"!

Saluki-Norge gratulerer!

Resultat fra utstillingen på Bornholm finnes her >>