Jeg heter Ine Dyngeland og har ansvaret for å samle lesestoff til bladet Mynden. Jeg mottar med stor takk alle forslag og bidrag til hva salukidelen kan inneholde.
Noen ideer kan være at den som har fått ny saluki sender bilde og en kort presentasjon av hunden sin, kanskje er du spesielt stolt av en som du har hatt lenge? Vi kan ha en presentasjon av norske oppdrettere som er aktive nå og hvilke tanker de har om sitt oppdrett. Vi bør også holde oss oppdatert innen helse og dersom noen følgelig vet om ny forskning eller gode artikler så send dem gjerne.
Det hadde vært gøy å vite litt og få bilder om hva salukimennesker gjør sammen med hundene sine når de ikke deltar på utstilling eller lurecoursing - bilder og stedsrapporter på ulike arrangement for eksempel. Bilder og anekdoter fra ulike utstillinger og lurecoursing er selvsagt også veldig velkomne.
Jeg gleder meg til å høre fra dere! Ine Dyngeland tlf 93665392 E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.